Les nostres solucions de càrrega

casa_b.png
Parking público_b.png
mall 2_b.png
Gasolinera_b.png

Pàrquing privat

La teva bateria carregada al 100% cada matí. Surt amb el “dipòsit ple” cada dia.

Proposem la millor solució segons un habitatge unifamiliar o un pàrquing comunitari. Ens encarreguem de tot de principi a fi

Pàrquing públic

Instal·lem punts de càrrega en pàrquings d'accés públic perquè l'operador pugui donar servei als seus clients, alhora que permet obtenir un ingrés addicional.

Càrrega a la destinació

Carregar el VE mentre els nostres clients són al cinema, al restaurant o fent compres és un servei Premium que els centres comercials, restaurants i altres establiments poden oferir als seus clients amb una petita inversió. L'usuari pot deixar el cotxe carregant mentre atén altres tasques.

Càrrega en benzineres

Cada vegada són més els vehicles elèctrics que circulen pels nostres carrers, per la qual cosa hi ha una necessitat creixent de les benzineres per oferir el servei als seus clients

Càrrega a de flotes

flotas_b.png
calle_b.png

Amb l'electrificació de les flotes de l'empresa s'aconsegueix una reducció de costos considerable tant pel que fa als consums com al manteniment del vehicle. Des de PlugmyCar estem a la vostra disposició per estudiar el vostre cas i proposar el sistema de càrrega més adequat a les vostres necessitats, tant per als vehicles d'empresa que pernocten mitjançant càrrega nocturna com per als vehicles dels seus empleats que es carreguen durant el dia.

Càrrega a via pública

Els carrers de les nostres ciutats hauran d'estar preparats amb les infraestructures necessàries per poder donar servei a la flota creixent de vehicles elèctrics.